Mobirise

Zabava

Mobirise

Sport

Ako se pitate kako da vaše dete doživi neka nova, drugačija i nezaboravna iskustva, a da pritom boravkom u prirodi kroz sport i druženje još i mnogo toga nauči, Tribe Kids interaktivna učionica je pravo mesto za Vaše dete.

Škola u prirodi

Spojite zanimljivo sa korisnim, zabavu sa učenjem, i pružite svom detetu savršen dan u prirodi. Mi smo tu da ulepšamo dan kroz igru i omogućimo na bezbedan način najkvalitetnije trenutke za vaše dete. Avanturistički izlet za decu na otvorenom pomoći će im da postanu samostalni, steknu poverenje u sebe, prilagode se različitim situacijama i najvažnije od svega razviju sposobnost da procene rizične situacije.

Tek kada se nađe u prirodi vaše dete može u potpunosti i slobodno razviti sve potrebne motoričke veštine kao što su trčanje, penjanje, balans, preskakanje, i naravno logorovanje (podizanje šatora i prateća oprema za boravak u prirodi) a to je ujedno i najbolje mesto da se upoznaju sa svim zakonima prirode kako da se prema njoj ophode i da nauče da cene i poštuju prirodnu sredinu.

Mobirise

Prirodni ambijent

Mobirise

Edukacija

Uskoro

Nova radionica interaktivne učionice za decu Tribe Kids.

Mi smo

Sportski klub “Tribe” može da se pohvali dugogodišnjim iskustvom rada kako sa odraslima tako i sa decom. Od 2000. okupljamo energične ljude koji su posvećeni bavljenju različitim sportovima u prirodi, od sportskog penjanja, planinarenja, trčanja, slackline-a tako i mnogim drugim aktivnostima koje oduzimaju dah.

Uvek se držimo mišlju da ako želiš da promeniš nešto, moraš da počneš od sebe. Ako mi kao odrasli pokažemo deci koliko cenimo našu okolinu, na koji način doživljavamo prirodu i jasnim primerom pokažemo da živimo u skladu sa njom, deca će samo slediti naš primer jer smo mi uvek krajnji model i obrazac vaspitanja. Iz ovog razloga je nastao i Tribe Kids.

Rešili smo da iskoristimo godine iskustva rada sa decom i da upravo to pretočimo u sigurno i edukativno iskustvo u najlepšoj mogućoj okolini - prirodi!

youtube

instagram

facebook